- Berichten
- 10.082
Kennen jullie dat? Klaar voor je eerste PP, toch een beetje spannend?
Hoe lang gaat het duren, blijft de temp stabiel, lukt het pullen, en.. hoe smaakt het nou echt?
Dus... gewoon doen!!!
Wedstrijdrecept van Noskos gevolgd.
Voorbereiding de avond ervoor

De volgende ochtend op tijd begonnen

Na 5 uur

Met de glaze

En dan eindelijk.... na 9 uur

Nu nog een uurtje laten rusten...... wachten wachten wachten.......
Ondertussen ook de Apple Smoked Beans van Noskos gemaakt
De ingredi?nten

Klaar voor op de smoker

Eindresultaat van de beans

En dan EINDELIJK...PULLEN!!!!!

Het eindresultaat

Wat was het gruwelijk lekker. Heerlijk vlees, zelfgemaakte mayo, en die beans.... De bonen waren ook waanzinnig lekker.
Het was een geweldige dag en we hebben heerlijk genoten.
Was het leerzaam? Ja.
Na ca 6 uur zakte de temp iets in. Was begonnen met een restant houtskoolbriketten. Gelukkig stonden de kokosbriketten al klaar, dus niets aan de hand. Voor mij vanaf nu alleen nog maar kokos.
4 kg varkensschouder is geen probleem. Je kan niet genoeg maken van PP.
Met zoveel vlees kan je ook de buren eens een maaltje geven als tegemoetkoming voor de rook en heerlijke geuren die ze af en toe moeten doorstaan.
De buren hebben het me vergeven.....
Van het laatste restje hebben we loempia's gemaakt.


Er liggen er nog in de vriezer
Bedankt voor het kijken.
Hoe lang gaat het duren, blijft de temp stabiel, lukt het pullen, en.. hoe smaakt het nou echt?
Dus... gewoon doen!!!
Wedstrijdrecept van Noskos gevolgd.
Voorbereiding de avond ervoor

De volgende ochtend op tijd begonnen

Na 5 uur

Met de glaze

En dan eindelijk.... na 9 uur

Nu nog een uurtje laten rusten...... wachten wachten wachten.......
Ondertussen ook de Apple Smoked Beans van Noskos gemaakt
De ingredi?nten

Klaar voor op de smoker

Eindresultaat van de beans

En dan EINDELIJK...PULLEN!!!!!

Het eindresultaat

Wat was het gruwelijk lekker. Heerlijk vlees, zelfgemaakte mayo, en die beans.... De bonen waren ook waanzinnig lekker.
Het was een geweldige dag en we hebben heerlijk genoten.
Was het leerzaam? Ja.
Na ca 6 uur zakte de temp iets in. Was begonnen met een restant houtskoolbriketten. Gelukkig stonden de kokosbriketten al klaar, dus niets aan de hand. Voor mij vanaf nu alleen nog maar kokos.
4 kg varkensschouder is geen probleem. Je kan niet genoeg maken van PP.
Met zoveel vlees kan je ook de buren eens een maaltje geven als tegemoetkoming voor de rook en heerlijke geuren die ze af en toe moeten doorstaan.

De buren hebben het me vergeven.....

Van het laatste restje hebben we loempia's gemaakt.


Er liggen er nog in de vriezer

Bedankt voor het kijken.