- Berichten
- 34
Zo! Ook ik ga eindelijk eens proberen om PP te maken. Stukje van bijna 2 kilo de avond ervoor gerubt met Franky?s pork prank.
Vanochtend rond 8:30 uit de koelkast gehad, BBQ ingericht met snake en een paar ecobrassa?s aangestoken. In twee verschillende alu-folie pakketjes wat rooksnippers appel gedaan en naast elkaar gelegd in de BBQ.
Nu wachten... temp is goed constant te houden.
Foto?s volgen en worden aangevuld. Ligt er nu een uur of 4 op en temperatuur stijgt gestaag. Nog geen zone tegengekomen en zit al op de 78 graden
14:00
Inmiddels op de 84 graden. Niks ingepakt of ingesprayed en geglazed. Twijfel om dat nog te doen of gewoon zo te laten. Voor het eerst even de deksel opgetild om ff te kijken. Ziet er nu zo uit
16:10
Temperatuur van 90 graden. Prikkertest gedaan en glijdt op sommige plekken er als een malle doorheen. Het dikste stuk geeft nog wat weerstand. Ik heb nog even dus laat hem nog even liggen
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Vanochtend rond 8:30 uit de koelkast gehad, BBQ ingericht met snake en een paar ecobrassa?s aangestoken. In twee verschillende alu-folie pakketjes wat rooksnippers appel gedaan en naast elkaar gelegd in de BBQ.
Nu wachten... temp is goed constant te houden.
Foto?s volgen en worden aangevuld. Ligt er nu een uur of 4 op en temperatuur stijgt gestaag. Nog geen zone tegengekomen en zit al op de 78 graden




14:00
Inmiddels op de 84 graden. Niks ingepakt of ingesprayed en geglazed. Twijfel om dat nog te doen of gewoon zo te laten. Voor het eerst even de deksel opgetild om ff te kijken. Ziet er nu zo uit

16:10
Temperatuur van 90 graden. Prikkertest gedaan en glijdt op sommige plekken er als een malle doorheen. Het dikste stuk geeft nog wat weerstand. Ik heb nog even dus laat hem nog even liggen
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk