Het was eindelijk zover gisteren 2,9 kg procureur ge?njecteerd en in de rub gezet naar het wedstrijdrecept van Noskos, bedankt voor het delen, vanmorgen om 7.30 uur lag hij op de wsm met kersen hout.
Na 5 uurtjes in de glaze en nog 2 uur later in de folie.
Om 15.00 uur 88 graden in de kern.
En om 16.00 uur was het pullen geblazen.
Wat een zalig goedje is dat zeg zo mals en sappig, is gewoon niet gezond, je eet tot je klapt.
Hier onder nog ff de foto's voor de stickert.
Geduldig wachten
Smullen maar.
Na 5 uurtjes in de glaze en nog 2 uur later in de folie.
Om 15.00 uur 88 graden in de kern.
En om 16.00 uur was het pullen geblazen.
Wat een zalig goedje is dat zeg zo mals en sappig, is gewoon niet gezond, je eet tot je klapt.
Hier onder nog ff de foto's voor de stickert.
Geduldig wachten
Smullen maar.