BasBQ
Beef en Steak

Eerste Koreaanse Pulled Pork

 
 

1bobby2

Sprokkelaar
Berichten
31
Vandaag Koreaanse pulled pork gemaakt in de spoelende regen. Gelukkig hoef ik er niet de hele tijd bij te staan 😅

Ik heb het recept van noskos gevolgd
en was erg benieuwd wat die rode pasta gochujan zou doen (voor mij nog onbekend)
met het stuk procureur van 1,5kg

dit heb ik een nacht laten marineren en de volgende dag rond 11 uur op de Q gelegd met 2 blokjes kersenhout toen de kernthermometer 70 graden aantikte heb ik hem ingepakt in aluminiumfolie. Iets over 5 uur was hij klaar met een kern van 95 graden
D237422D-52BA-4138-8703-995370B06EBB.jpeg

FA7A75D7-B82E-4950-BED0-ADC8C150B711.jpeg

A9427B23-EADA-4044-85D1-D7B9BCC88B82.jpeg

8D44081C-DDA3-4F2C-AB48-E3208CE62D6F.jpeg

AF75C913-F8BC-44A9-AD68-33A798D53A82.jpeg

C8488BCC-9F4C-4E3B-AD78-702C17916AC6.jpeg
1A0B3D00-1C47-4734-BDEE-86750EB00CA4.jpeg

Was echt heerlijk vooral met de kimchi mayonaise en ook de Koreaanse bbq saus
Dit ga ik snel weer maken
 
Mooie reportage, dat verdient een Knor.
Gefeliciteerd!
 
Lekker hoor!

Gefeliciteerd met je 🐷
 
Ziet er lekker uit, gefeliciteerd met je knor.

Verstuurd vanaf mijn SM-A536B met Tapatalk
 
Wat is die variant toch heerlijk!
Gefeliciteerd.
 
Terug
Bovenaan Onderaan