Beef en Steak

Eerste keer

Rene66

Tondelzoeker
Berichten
2
Vandaag de eerste keer de Kamado gebruikt.
Het werd pulled chicken met coleslaw.
Hierbij meteen gebruik gemaakt van de Meater 2, wat is dit een fijn apparaat.
Verder kipfilet met all purpose rub bewerkt.
En smoke pellets aan het houtskool toegevoegd.
Alles afgewerkt met de sweet baby ray's barbecue sauce.

1000071023.jpg


1000071033.jpg


1000071021.jpg


1000071020.jpg


1000071027.jpg


1000071039.jpg


1000071030.jpg
 
Lekker René, mooie eerste run zo te zien! Die pellets zijn eigenlijk brandstof voor pellet smokers. Je kunt beter voor blokjes (chunks) rookhout kiezen, die werken prettiger en vallen niet tussen de kolen naar beneden... Happy Days!
 
Ziet er goed uit!

Lekker hoor, broodje pulled chicken.

Wat @Sander72 zegt, het werkt fijner om blokjes hout (chunks) of snippers te gebruiken.
Elk heeft zijn eigen doel.
 
Lekker René, mooie eerste run zo te zien! Die pellets zijn eigenlijk brandstof voor pellet smokers. Je kunt beter voor blokjes (chunks) rookhout kiezen, die werken prettiger en vallen niet tussen de kolen naar beneden... Happy Days!
Dat is niet helemaal waar wat je zegt. Dit zijn smoke pellets van Monolith welke ideaal te gebruiken zijn via de chipfeeder, het luikje aan de voorkant van de kamado om rooksnippers of in dit geval de pellets toe te voegen zonder de kamado te hoeven openen. Neemt niet weg dat blokjes inderdaad prettiger werken💪🏻
 
Ah dank je @Jantjes91 weer wat geleerd! Ik wist dat die gleuf in de Monolith daarvoor gebruikt kan worden, was alleen niet bekend met deze strategie. Slimme marketing!
 
Terug
Bovenaan Onderaan