Gister twee zalm zijdes gekocht bij de visboer. Verkoper zei dat is dan z'n 3,5 kg, ik: OK.... dus ?60,=..... ik: uhhh OK
Volgende week komen er vrienden eten die geen vlees eten dus ik heb twee mooie stukjes uit de zalmzijdes gesneden voor op de plank. de rest heb ik volgens het Danbras recept bereid. Eerst 4,5 uur in de pekel daarna 24 uur drogen in de koelkast. Na het BBQ feestje vanavond heb ik de CSG aangestoken en de zalm zijdes op de Q gelegd.
Stukjes zalm voor volgende week op de plank, handig z'n vacu?m-machientje
:
Zalm inde pekel:
Zalm op de Q:
Nu maar hopen dat de CSG blijft branden/smeulen vannacht.

Stukjes zalm voor volgende week op de plank, handig z'n vacu?m-machientje


Zalm inde pekel:

Zalm op de Q:

Nu maar hopen dat de CSG blijft branden/smeulen vannacht.