Ze smaakten best!
Ik had nu de noskos classic methode gebruikt omdat ik bang was dat ze met 321 te gaar zouden zijn.
Volgende keer deze baby backs toch ook na het garen eens inpakken met appelsap of cola, kijken wat dat doet. De smaak was zeer ok, maar ik vond ze nog wel erg stevig. Het hoeft geen snot te worden, maar iets meer malsheid had gemogen.
Het viel me trouwens op dat bij deze ribs het vlees niet zo terug trok van het bot, wat normaal (met de buikribben althans) wel altijd is.
Voor wat betreft het werken met de WSM:
Ik vond de "bark" (heet dat bij ribs ook zo?) mooier dan bij de ribs van de kogel q, ondanks dat die altijd iets warmer is, en ondanks dat de buikribben er altijd langer op liggen.
Verder vind ik de WSM plezierig, de hele tijd tussen de 105 en 110 graden zonder veel problemen (behalve als het deksel open ging). Heb wel het idee dat wind en zonlicht meer invloed hebben op de WSM dan op mijn kogel q, alhoewel die laatste bij deze lage temperatuur range sowieso wat minder stabiel is, dus misschien valt het gewoon meer op nu bij de WSM.
Al met al een leuke hobbymiddag gehad, meteen de zandbak van de kinderen gerepareerd. Wel jammer, anders had ik mooi een paar kilo bankirai rookhout gehad ;-)