- Berichten
 - 3.020
 
Verleden week de wok binnen gekregen en afgelopen weekend ingebrand en vandaag los.
Varkenshaas vantevoren gemarineerd met ketjap worcestersaus peper en zout .
Als groente had ik ,bos ui gewone ui puntpaprika
Champignons en taugé.
Alles fijn gesneden behalve taugé.
De basterd opgestookt en pan er meteen in .
Als hij goed heet is olie er in en meteen de varkenshaas er bij ,dit eerst mooi gebakken en er weer uitgehaald, om ze mals te houden .
Groentes er in behalve taugé die moet wat korter dan de rest .die na een paar minuten toevoegen.
Vantevoren wokbare mie voorgekookt. En die er bij gevoegd .
Nu de laaste minuut wok saus Go tan ketjap sesam.
Pan er af en de varkenshaas (die lag in een skillet op warm houden plaat ) er bij met gekookte eieren en gebrokkelde pecan noten.
En nog wat rauwe bosui.
		
	
		
	
		
	
Was zeer geslaagd
	
		
			
		
		
	
				
			Varkenshaas vantevoren gemarineerd met ketjap worcestersaus peper en zout .
Als groente had ik ,bos ui gewone ui puntpaprika
Champignons en taugé.
Alles fijn gesneden behalve taugé.
De basterd opgestookt en pan er meteen in .
Als hij goed heet is olie er in en meteen de varkenshaas er bij ,dit eerst mooi gebakken en er weer uitgehaald, om ze mals te houden .
Groentes er in behalve taugé die moet wat korter dan de rest .die na een paar minuten toevoegen.
Vantevoren wokbare mie voorgekookt. En die er bij gevoegd .
Nu de laaste minuut wok saus Go tan ketjap sesam.
Pan er af en de varkenshaas (die lag in een skillet op warm houden plaat ) er bij met gekookte eieren en gebrokkelde pecan noten.
En nog wat rauwe bosui.
Was zeer geslaagd
			
				Laatst bewerkt: 
			
		
	
								
								
									
	
		
			
		
		
	
	
		
			
		
	
	
		
			
		
		
	
								
							
							
	
			
			
		
 wok on
 , wok ohohon