Mooi stuk vlees, maar is dat 54 graden kern? ziet er meer uit als 50 graden kern, en dat is nu juist de cuisson die ik graag heb bij zo'n mooi stuk vlees, Rood. volgende keer kun je ook gewoon een ribeye nemen of een Cote de Boeuf zijn dezelfde stukken vlees alleen betaal je minder of geen bot. Echt Zeezout (fleur de Sel) en wat goede vers gemalen zwarte Lampong peper uit de molen, ja ook zwarte peper heeft zijn juweeltjes.
Echt zeezout noem ik het maar, want de fabrikanten mogen bijna overal zeezout bij schrijven. Zout uit zoutmijnen is ooit, tig miljoen jaar geleden zee geweest. Echt zeezout wordt echter verzameld in zoutpannen aan de kust, door de zon verdampt het water en blijft er zout over en de mineralen blijven er ook inzitten Normandiƫ (GuƩrande), de Camargue (zuid Frankrijk) zijn streken waar zo zout wordt gewonnen.
Dit proef je echt, Fleur de Sel (de meest exclusieve) heeft een ziltige en mineralerige smaak die echt fantastisch is op zo'n mooi stuk rund.