- Berichten
- 2.745
Zo vandaag mijn eerste een stukje koud gerookte zalm klaar na een paar dagen.
Het zal mij benieuwen
Vrijdag stukje zalm uit de vriezer
Droge pekel klaar gemaakt
Zalm op een laagje pekel
Zalm helemaal in de pekel
Voor 24 uur in de koelkast
Zo kwam hij na 24 uur uit de koelkast
Schoon gespoeld en droog gemaakt dan kan hij weer voor 24 uur in de koelkast
De rookmot in de bbq klaar om te starten voor ongeveer 10 uur.
De zalm uit de koelkast
De zalm op de bbq en gaan met de banaan
Foto tussentijds de rookmot wou niet echt roken dat eerst een bakje met wat nieuwe rookmot deze was ook veel fijner
En de spiraal weer gevuld en nu was het goed.
En klaar was het vergeten zijn met wat leuks bezig maar daar kan ik nog niks over loslaten
De klaar foto nu nog inpakken en dan geduld .
Wanneer kan ik gaan proeven .
En ingepakt en in de koelkast
Bedankt voor kijken en er zal wel een update komen over hoe ik de smaak nu vindt.
Het zal mij benieuwen

Vrijdag stukje zalm uit de vriezer

Droge pekel klaar gemaakt

Zalm op een laagje pekel

Zalm helemaal in de pekel

Voor 24 uur in de koelkast

Zo kwam hij na 24 uur uit de koelkast

Schoon gespoeld en droog gemaakt dan kan hij weer voor 24 uur in de koelkast

De rookmot in de bbq klaar om te starten voor ongeveer 10 uur.

De zalm uit de koelkast

De zalm op de bbq en gaan met de banaan

Foto tussentijds de rookmot wou niet echt roken dat eerst een bakje met wat nieuwe rookmot deze was ook veel fijner
En de spiraal weer gevuld en nu was het goed.

En klaar was het vergeten zijn met wat leuks bezig maar daar kan ik nog niks over loslaten


De klaar foto nu nog inpakken en dan geduld .
Wanneer kan ik gaan proeven .

En ingepakt en in de koelkast


Bedankt voor kijken en er zal wel een update komen over hoe ik de smaak nu vindt.