Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: Deze functie is mogelijk niet beschikbaar in sommige browsers.
Met saus was lekkerder. Die hou ik erin voor de volgende keer. Alleen wel iets minder Chipotle peper erin, vinden de kinderen het ook lekker.Jum Jum jum, lekkerder met of zonder saus?
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Met saus was lekkerder. Die hou ik erin voor de volgende keer. Alleen wel iets minder Chipotle peper erin, vinden de kinderen het ook lekker.
Wat is je recept voor de saus? Ga zelf over een tijdje ook experimenteren dus lees en leer graag mee
Verzonden met rooksignalen vanaf mijn Primo Oval XL (nouja, zodra ik ‘m gekocht heb dan)
1 rode ui (fijn gesnipperd)
2 tenen knoflook (fijn gesnipperd)
Olijfolie (om ui en knoflook te fruiten)
700 ml passata di pomodoro
50 ml appelcider azijn
3 a 4 eetlepels chipotle pepers in adobesaus
80 a 100 gram bruine basterd suiker
2 a 3 eetlepels schenk stroop
2 eetlepels mosterd
2 eetlepels worcestersaus
2 theelepels liquid smoke
zwarte peper en zout naar smaak
- Ui paar minuten fruiten in olijfolie
- Knoflook toevoegen en 2 minuten meefruiten
- Passata toevoegen
- Daarna de rest tijdens roeren toevoegen
- Op zacht vuur al roerende laten pruttellen todat saus wat dikker is.
- Eventueel met staafmixer stukjes ui en pepertjes fijnmalen (doe ik zelf niet)
Bekijk bijlage 3326