Bierbuikburggraaf
Sprokkelaar
- Berichten
- 36
Beste bbq genoten.
vandaag ga spareribs maken. Laatst Hennie dit ook gedaan maar toen vond ik ze te droog. Maar met goede tips op dit forum ben ik weer met goede hoop begonnen.
magister avond heb ik de ribben ingesmeerd met smokend siracha saus en ze de nacht in de koelkast gelegd. Vanmorgen toen ik wakker werd meteen uit bed gegaan. En de ribben ingekruid met zout ,zwarte peper, paprika, ui, knoflook, basilicum, tijm, basterdsuiker en kaneel. Vervolgens de bbq aangestoken volgens de snake methode. En een spuit flesje klaar gemaakt met appelsap, appelazijn, en islay whisky finlaggan wel te verstaan.
ik heb van de week nog kersen hout gekregen van iemand dus daar heb ik snippers van toegevoegd
nu liggen de ribben lekker op de keu.
ik vraag me alleen af waar ik het best de temperatuur kan meten. Ik heb nu de meter op de rib gelegd zoals op de foto is dat slim. Of juist niet.
wordt vervolgd.
vandaag ga spareribs maken. Laatst Hennie dit ook gedaan maar toen vond ik ze te droog. Maar met goede tips op dit forum ben ik weer met goede hoop begonnen.
magister avond heb ik de ribben ingesmeerd met smokend siracha saus en ze de nacht in de koelkast gelegd. Vanmorgen toen ik wakker werd meteen uit bed gegaan. En de ribben ingekruid met zout ,zwarte peper, paprika, ui, knoflook, basilicum, tijm, basterdsuiker en kaneel. Vervolgens de bbq aangestoken volgens de snake methode. En een spuit flesje klaar gemaakt met appelsap, appelazijn, en islay whisky finlaggan wel te verstaan.
ik heb van de week nog kersen hout gekregen van iemand dus daar heb ik snippers van toegevoegd
nu liggen de ribben lekker op de keu.
ik vraag me alleen af waar ik het best de temperatuur kan meten. Ik heb nu de meter op de rib gelegd zoals op de foto is dat slim. Of juist niet.
wordt vervolgd.