- Berichten
- 1.437
Vandaag voor de eerste keer spareribs gemaakt volgens de 3-2-1 methode.
Gisteravond de ribben al ontvliesd en in de rub gezet
Vandaag rond 05u30 opgestaan, houtskool aangevuld, wokkel onder de kolen en een klein vuurtje gestookt. Rond 06u10 konden de ribben op de Q na eerst nog 2 chuncks kersenhout onder de heatdeflector te droppen. Het beruchte rekje van de zweedse winkel werd ook ingewijd.
.
Drie uur later een pauze genomen in mijn thuiswerk om de ribben van de Q te halen en in te pakken. (Roomboter, bruine suiker en agavesiroop.) (Noskos-style)
Een kleine 2 uur later de ribben uitgepakt en de helft terug op de Q geplaatst. (vrouwlief is geen fanbvan barbecuesaus en wilde haar
rack vlak na het uitpakken)
Ik maakte hierbij nog Heinz Tomato Beans waar ik een royale hoeveelheid barbecuesaus aan toe voegde.
Zoek de 7 verschillen met de voorgaande foto
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Gisteravond de ribben al ontvliesd en in de rub gezet

Vandaag rond 05u30 opgestaan, houtskool aangevuld, wokkel onder de kolen en een klein vuurtje gestookt. Rond 06u10 konden de ribben op de Q na eerst nog 2 chuncks kersenhout onder de heatdeflector te droppen. Het beruchte rekje van de zweedse winkel werd ook ingewijd.

Drie uur later een pauze genomen in mijn thuiswerk om de ribben van de Q te halen en in te pakken. (Roomboter, bruine suiker en agavesiroop.) (Noskos-style)


Een kleine 2 uur later de ribben uitgepakt en de helft terug op de Q geplaatst. (vrouwlief is geen fanbvan barbecuesaus en wilde haar
rack vlak na het uitpakken)

Ik maakte hierbij nog Heinz Tomato Beans waar ik een royale hoeveelheid barbecuesaus aan toe voegde.

Zoek de 7 verschillen met de voorgaande foto


Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk