- Berichten
- 45
Zag Black Angus Shortribs in de aanbieding bij Sligro en had nog een weekenddag niks te doen. Paar vrienden uitgenodigd en voor het eerst zelf shortribs gemaakt.
Rookring had wel iets meer gemogen, maar ik had dan ook maar 1 blokje rookhout erin gedaan (ben zelf ook geen fan van een té stevige rooksmaak)
Maar goed dat ze er om 07:30 sochtends op lagen want de 9u die je online veel ziet heb ik niet gered (bijna 11 uur erop gelegen tot hij 95 kerntemperatuur was)
Was beetje onzeker over waar het dikste stuk zat dus voor de zekerheid maar 3 meters erin gedaan. (Viel me niet tegen dat de eerste uiteindelijk ook de juiste was maar zekere voor het onzekere
)
Erg lekker stukje vlees, gaan we zeker vaker maken
Rookring had wel iets meer gemogen, maar ik had dan ook maar 1 blokje rookhout erin gedaan (ben zelf ook geen fan van een té stevige rooksmaak)
Maar goed dat ze er om 07:30 sochtends op lagen want de 9u die je online veel ziet heb ik niet gered (bijna 11 uur erop gelegen tot hij 95 kerntemperatuur was)
Was beetje onzeker over waar het dikste stuk zat dus voor de zekerheid maar 3 meters erin gedaan. (Viel me niet tegen dat de eerste uiteindelijk ook de juiste was maar zekere voor het onzekere

Erg lekker stukje vlees, gaan we zeker vaker maken
