Beef en Steak

Eerste keer shortrib

TimoTSAK

Tondelzoeker
Berichten
17
Zie hier mijn eerste poging met Shortrib.
Langzaam gegaard met de methode van Noskos z’n YouTube filmpje.

Resultaat was goed! Smaak was fantastisch, super mals, maaaar ik mis de smoke ring.
Wel voldoende rook smaak maar geen zichtbare rook ring.

Na de low en slow sessie laten rusten en toen nog even afgelakt op direct vuur.

fe0ee1bdc18fdb682cf040c80927907e.jpg

56a01b62cef63dbdfe8b6195fb3cb190.jpg

ecb7c037b98991a7813ccca2e35d2609.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Die ziet er smakelijk uit! Volgens mij heb ik weleens gelezen dat een rookring niet per se nodig is. Het zou zelfs mogelijk zijn om deze te 'faken'. Als de smaak er maar aan zit is dat een dikke prima toch :)
 
Die ziet er smakelijk uit! Volgens mij heb ik weleens gelezen dat een rookring niet per se nodig is. Het zou zelfs mogelijk zijn om deze te 'faken'. Als de smaak er maar aan zit is dat een dikke prima toch :)

Nee klopt is zeker niet nodig, maar vind t er smakelijk uitzien haha. Ja volgens mij met nitrietzout ofzo. Maar liever geen rookring dan een nep rookring.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
  • Leuk
Waarderingen: Beun
Een rookring is totaal niet belangrijk, smaak wel en die was top zo te lezen.

Ziet er erg lekker uit!
 
Een rookring is totaal niet belangrijk, smaak wel en die was top zo te lezen.

Ziet er erg lekker uit!

Ben nog redelijk nieuw en je leest het op veel plekken dat het “belangrijk” is maar zoals Noskos en NosQ in hun podcast al zeiden, dan lees je op de verkeerde plek haha.
Dankjewel! Smaak was inderdaad erg goed


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan