Gister voor het eerst spare-ribs gemaakt van de Q. Het doel was 3 uur roken 2 uur in folie en 1 uur lakken, is uiteindelijk 2,5 uur roken 2,5 uur folie en 1 uur lakken geworden. Voor het eerst semi tijdstress aangezien in voor, hoofd en na van de Q wilde maken, maar het is gelukt!
Helaas geen foto van het voorgerecht, portobello caprese was echt heeerlijk (uit de allerhande, echt een aanrader). Als hoofd spare-ribs met hasselback aardappelen en gegrilde groene asperges. Uiteindelijk de spare-ribs kort onder alu folie gelegd, opgestookt en de asperges gegrillt op ong. 225 graden. Als nagerecht op dezelfde temperatuur ananas gegrild, na ze gemarineerd te hebben in een mengsel van bruine basterdsuiker, boter, kaneel en honing.
En nu het leukste, de foto’s
Helaas geen foto van het voorgerecht, portobello caprese was echt heeerlijk (uit de allerhande, echt een aanrader). Als hoofd spare-ribs met hasselback aardappelen en gegrilde groene asperges. Uiteindelijk de spare-ribs kort onder alu folie gelegd, opgestookt en de asperges gegrillt op ong. 225 graden. Als nagerecht op dezelfde temperatuur ananas gegrild, na ze gemarineerd te hebben in een mengsel van bruine basterdsuiker, boter, kaneel en honing.
En nu het leukste, de foto’s
