Eindelijk, na een verblijf van 9,5 jaar in een appartement ben ik dit weekend verhuisd naar een woning m?t tuin. De nieuwe WSM stond al 4 weken klaar om in elkaar gezet te worden dus gisteren kon ik aan de bak!
Uitpakken maar:
		
		
	
	
		 
	
Maken van de rub, volgens recept van Nosmo, waarvoor dank!
		 
	
		 
	
De slachtoffers
		 
	
Ingesmeerd een nachtje in de koelkast
		 
	
Aan het werk:
		 
	
Na 5 uur het resultaat:
		 
	
De ribs zijn 3 uur rond 100 graden gegaard met af en toe een hand hout op de kolen, daarna inpakt en overgoten met wat appelsap voor een uurtje en vervolgens nog een paar keer ingesmeerd met Remia BBQ saus. Ik denk dat dit ongeveer 45 minuten heeft geduurd. Ze waren niet supermals maar wel erg lekker. Voor een volgende keer pak ik ze denk ik wat langer in om ze hopelijk nog malser te krijgen. Verder waren ze erg lekker.
De WSM beviel goed dus vanavond is hij weer aangestoken voor een kippetje. Verslag volgt nog
	
		
			
		
		
	
				
			Uitpakken maar:
 
	Maken van de rub, volgens recept van Nosmo, waarvoor dank!
 
	 
	De slachtoffers
 
	Ingesmeerd een nachtje in de koelkast
 
	Aan het werk:
 
	Na 5 uur het resultaat:
 
	De ribs zijn 3 uur rond 100 graden gegaard met af en toe een hand hout op de kolen, daarna inpakt en overgoten met wat appelsap voor een uurtje en vervolgens nog een paar keer ingesmeerd met Remia BBQ saus. Ik denk dat dit ongeveer 45 minuten heeft geduurd. Ze waren niet supermals maar wel erg lekker. Voor een volgende keer pak ik ze denk ik wat langer in om ze hopelijk nog malser te krijgen. Verder waren ze erg lekker.
De WSM beviel goed dus vanavond is hij weer aangestoken voor een kippetje. Verslag volgt nog

 
	 
			 
			 
 
		 Hierdoor is de saus wat donker uitgeslagen maar het was zeker niet zwart maar vooral een wat belabberde foto.
 Hierdoor is de saus wat donker uitgeslagen maar het was zeker niet zwart maar vooral een wat belabberde foto. 
	 
	 
	 
	 
	 
 
		 
 
		 
 
		