- Berichten
- 815
Twee ribben gekocht op de aanrecht en ook voor de eerste keer het vlies verwijderd ,wat best wel makkelijk ging.
Ingesmeerd met een beetje olie en de rub er op ,wat de slager mee heeft aanbevolen.
BBQ aangestoken ,en naar ongeveer 110 graden gebracht.
Ik heb het met de 3 2 1 methode gedaan ,maar heb een hele boel fotos niet genomen,domweg vergeten.
Om kort te zijn eerst 3 uur op de bbq ,toen ingepakt met roomboter bruine suiker en ahornsiroop.
Dat weer 2 uur er op ,uitpakken en nog een uur bloot er op .
En hier is het resutaat.
En ik kan je verklappen dat ze heerlijk waren ,lekker sappig de botje vielen er zo af,mijn zoon kwam ook nog proeven ,en die heeft altijd wat op te merken ,maar heeft bijna de botten en al opgegeten zo lekker zij hij ,dus voor herhaling vatbaar.
Sorry voor de niet genomen fotos .
Groet Peter.
Ingesmeerd met een beetje olie en de rub er op ,wat de slager mee heeft aanbevolen.
BBQ aangestoken ,en naar ongeveer 110 graden gebracht.
Ik heb het met de 3 2 1 methode gedaan ,maar heb een hele boel fotos niet genomen,domweg vergeten.
Om kort te zijn eerst 3 uur op de bbq ,toen ingepakt met roomboter bruine suiker en ahornsiroop.
Dat weer 2 uur er op ,uitpakken en nog een uur bloot er op .
En hier is het resutaat.
En ik kan je verklappen dat ze heerlijk waren ,lekker sappig de botje vielen er zo af,mijn zoon kwam ook nog proeven ,en die heeft altijd wat op te merken ,maar heeft bijna de botten en al opgegeten zo lekker zij hij ,dus voor herhaling vatbaar.
Sorry voor de niet genomen fotos .
Groet Peter.