GrØnnelygte
Tondelzoeker
- Berichten
- 7
Afgelopen weekend heb ik me voor de eerste keer aan pulled pork gewaagd.
Een klein stukje (600gr) om mee te beginnen, als het dan mislukt is het minder zonde
Voor de eerste keer was het zeker niet slecht, maar er is nog ruimte voor verbetering.
Bestrooid met dry rub van van beekum, daarna ongeveer 3u op de bbq met appel hout op 135 graden.
Uiteindelijk nog ingepakt in de oven met bbq saus en ananassap voor +/- 3u. Daarna nog een paar uur laten rusten (dit was het moeilijkste van het hele proces.
Al bij al ben ik er tevreden van.
Mocht nog wat meer pit in zitten voor me.
Binnenkort nog eens een poging wagen met wat hot sauce
.
Indien jullie nog tips hebben, hoor ik het graag.
Een klein stukje (600gr) om mee te beginnen, als het dan mislukt is het minder zonde

Voor de eerste keer was het zeker niet slecht, maar er is nog ruimte voor verbetering.
Bestrooid met dry rub van van beekum, daarna ongeveer 3u op de bbq met appel hout op 135 graden.
Uiteindelijk nog ingepakt in de oven met bbq saus en ananassap voor +/- 3u. Daarna nog een paar uur laten rusten (dit was het moeilijkste van het hele proces.
Al bij al ben ik er tevreden van.
Mocht nog wat meer pit in zitten voor me.
Binnenkort nog eens een poging wagen met wat hot sauce

Indien jullie nog tips hebben, hoor ik het graag.