- Berichten
- 51
Vandaag ondanks het slechte weer toch maar ervoor gegaan, de eerste keer een Pulled Pork van 2,3 kilo bereiden wat moet je anders in je quarantaine plicht

Zaterdag avond de voorbereiding getroffen met de injectie spuit en de rub wel onder het genot van een lekker bacootje, daarna even rustig intrekken in de koelkast..
Vanmorgen vroeg wakker gemaakt door me kleine vriend met de melding dat de bbq aangestoken moest worden 6.15


Dus eerst nog even rustig een paar bakken koffie en een paar potjes fifa met me vriend en toen om 07.45 de bbq maar aangestoken onder de overkapping, merkte wel dat de wind er goed vat op kreeg dus een beetje stoeien met de temperatuur op de napoleon..
Uiteindelijk wel goed gekomen en rond 08.45 met een temperatuur van 117 graden de procureur erop gelegd
Deksel dicht en rustig wachten tot de 5 uur voorbij zijn om is goed in de lak te zetten en er een mooie bark erop te krijgen, dat is uiteindelijk gelukt even inpakken en bij 93 graden was hij perfect!!
Ik was tevreden voor de eerste keer,
Na een uurtje rusten alles is flink uit elkaar getrokken en een lekkere bbq saus toegevoegd… de broodjes erbij gepakt en de pickle van rode ui erop en genieten maar.
Resultaat was erg lekker vinden/vonden we hier in huis en binnen een uur was alles weg, de ene na de andere belde aan voor een broodje
Op naar het volgende bbq avontuur.


Zaterdag avond de voorbereiding getroffen met de injectie spuit en de rub wel onder het genot van een lekker bacootje, daarna even rustig intrekken in de koelkast..
Vanmorgen vroeg wakker gemaakt door me kleine vriend met de melding dat de bbq aangestoken moest worden 6.15



Dus eerst nog even rustig een paar bakken koffie en een paar potjes fifa met me vriend en toen om 07.45 de bbq maar aangestoken onder de overkapping, merkte wel dat de wind er goed vat op kreeg dus een beetje stoeien met de temperatuur op de napoleon..
Uiteindelijk wel goed gekomen en rond 08.45 met een temperatuur van 117 graden de procureur erop gelegd
Deksel dicht en rustig wachten tot de 5 uur voorbij zijn om is goed in de lak te zetten en er een mooie bark erop te krijgen, dat is uiteindelijk gelukt even inpakken en bij 93 graden was hij perfect!!
Ik was tevreden voor de eerste keer,
Na een uurtje rusten alles is flink uit elkaar getrokken en een lekkere bbq saus toegevoegd… de broodjes erbij gepakt en de pickle van rode ui erop en genieten maar.
Resultaat was erg lekker vinden/vonden we hier in huis en binnen een uur was alles weg, de ene na de andere belde aan voor een broodje

Op naar het volgende bbq avontuur.