BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer pulled pork

 
 

patola

Sprokkelaar
Berichten
42
Vandaag ga ik pulled pork proberen te maken.
Gisteren groot stuk procureur ingerubt (is dat Nederlands? :rolleyes:)

De KJ staat inmiddels lekker op temperatuur te komen. Kijken of we vanavond van een broodje pulled pork kunnen genieten.

pulled pork.JPG

pulled pork 2.jpg
 
En klaar...

Volgende keer een iets minder pittige rub en hij zou nog net wat malser mogen. Had ik hem langer moeten laten liggen? Kerntemperatuuur zat op 99 graden

pp.jpg

pp 2.jpg


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:
Dat is snel gegaan, op welke temperatuur? Wel of niet ingepakt.
BTW gefeliciteerd met je Knorretje.
 
Mooie snelle run, Je PP zier er goed uit. Dat moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Terug
Bovenaan Onderaan