BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer Pulled pork

 

Smokerb

Stoker
Berichten
295
Het werd eens tijd om toch maar eens pulled pork te maken. Over het algemeen houd ik me meer bezig met rund en wat minder met varken maar vond het wel tijd worden om me aan deze klassieker te wagen en een knorretje te verdienen.

Heb de piggy mix uit het eerste deel van smokey goodness gemaakt. Bevalt me opzich wel, al houd ik zelf van een net wat zoeter mix.

Had een nekje van 2kg en hij heeft er op 110?c 10 uurtjes over gedaan. Voor een beetje rook een Chunk eiken en appel toegevoegd.

Omdat ik tussendoor moest studeren maar kant en klare coleslaw gehaald, dat doen we dus ook nooit meer.

Het resultaat mocht er in ieder geval wel zijn. Pullen ging super met de hand, wel wat warm
edd3908f3000e6d4c77d03491ddd31fd.jpg
9b95fe3a6d518e2177c3b6c9336f49c4.jpg
e63520ccce88b4bb9ffeba15b75b6c4e.jpg
b36534fdc30bf3851e68cb764a752163.jpg
47b6c6241618fd823cd90aeab9bdaa09.jpg
7d29c03a572f10a26e821aeac00f583c.jpg
7b17af1ed869bc2bb88c5eb1f3685e22.jpg
7a5580d8014fae2cc7417d6231853a4c.jpg
554a19239638e83dffcfd6d39b52a769.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
 
Lekker hoor, gratz met knorrie!
 
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je Knor.
Persoonlijk vind ik Coleslaw helemaal niet bijzonder in combi met een broodje PP, ook zelfgemaakte niet.
Die moet je gewoon als side dish (salade) bij andere maaltijden eten
Dunne plakjes augurk op een broodje PP vind ik vele malen lekkerder
 
Ewald zei:
Ziet er goed uit, gefeliciteerd met je Knor.
Persoonlijk vind ik Coleslaw helemaal niet bijzonder in combi met een broodje PP, ook zelfgemaakte niet.
Die moet je gewoon als side dish (salade) bij andere maaltijden eten
Dunne plakjes augurk op een broodje PP vind ik vele malen lekkerder
+1
Helemaal mee eens, paar plakjes augurk, beetje speciale remouladesaus en PP....
 
Augurkje vind ik er inderdaad ook goed bijpassen maar een goede eigen gemaakte coleslaw vind ik ook zeker toegevoegde waarde hebben. De kant en klare kwam bij lange na niet in de buurt van de zelf gemaakte.

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

 
Ziet er lekker uit, gefeliciteerd met je Piggie. ;)
 
gefeliciteerd met je stickertje.
en inderdaad: nooit meer kant en klare coleslaw  :-O
 
Lekker broodje PP en moet zeggen dat mij de coleslaw ook niet zoveel doet  :)
En gefeliciteerd met sticker
 
Ziet er lekker uit die PP.
Gefeliciteerd met je knor
 
Lekkere run PP. En mooi op de Webert. Respect.
PP ziet er goed uit. Moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie.

Ik gril wel eens een little gem voor onder de PP. En dan een paar groene pepers in het zuur. Voor uit 't vuistje er bij
 
Bram zei:
Lekkere run PP. En mooi op de Webert. Respect.
PP ziet er goed uit. Moet smullen geweest zijn.
Gefeliciteerd met je knorrie.

Ik gril wel eens een little gem voor onder de PP. En dan een paar groene pepers in het zuur. Voor uit 't vuistje er bij
Klinkt ook als een goede aanvulling voor het broodje.

De volgende wordt op de reverse flow smoker, bijna nog meer werk maar wel de echte manier van low and slow, die overnacht op t moment alleen vaker op het werk dan thuis

Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk

 
Mooie run!

Zelf vind ik van alle groentes Vlees het lekkerst dus, een plakje zuur, of iets pittigs is prima voor mij.
De rest mag op tafel
 
Terug
Bovenaan Onderaan