Het werd eens tijd om toch maar eens pulled pork te maken. Over het algemeen houd ik me meer bezig met rund en wat minder met varken maar vond het wel tijd worden om me aan deze klassieker te wagen en een knorretje te verdienen.
Heb de piggy mix uit het eerste deel van smokey goodness gemaakt. Bevalt me opzich wel, al houd ik zelf van een net wat zoeter mix.
Had een nekje van 2kg en hij heeft er op 110?c 10 uurtjes over gedaan. Voor een beetje rook een Chunk eiken en appel toegevoegd.
Omdat ik tussendoor moest studeren maar kant en klare coleslaw gehaald, dat doen we dus ook nooit meer.
Het resultaat mocht er in ieder geval wel zijn. Pullen ging super met de hand, wel wat warm
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Heb de piggy mix uit het eerste deel van smokey goodness gemaakt. Bevalt me opzich wel, al houd ik zelf van een net wat zoeter mix.
Had een nekje van 2kg en hij heeft er op 110?c 10 uurtjes over gedaan. Voor een beetje rook een Chunk eiken en appel toegevoegd.
Omdat ik tussendoor moest studeren maar kant en klare coleslaw gehaald, dat doen we dus ook nooit meer.
Het resultaat mocht er in ieder geval wel zijn. Pullen ging super met de hand, wel wat warm










Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk