- Berichten
- 79
woensdagmiddag het stuk onderrib uit de vriezer gehaald die ik eerder bij de makro heb gekocht, vrijdagavond in de rub gezet volgens het recept van noskos.
zaterdagochtend om 7.30 uur het vlees op de bbq gelegd.
om 14.30uur het vlees van de bbq gehaald om in te pakken.
vergeten om een foto te maken voor het eten maar dit is wat er overbleef.
wat vonden we ervan:
Het vlees was lekker met een goede smaak, het pullen ging moeilijker dan ik het verwacht dus heb ik het maar in stukken gesneden.
zaterdagochtend om 7.30 uur het vlees op de bbq gelegd.
om 14.30uur het vlees van de bbq gehaald om in te pakken.
vergeten om een foto te maken voor het eten maar dit is wat er overbleef.
wat vonden we ervan:
Het vlees was lekker met een goede smaak, het pullen ging moeilijker dan ik het verwacht dus heb ik het maar in stukken gesneden.