BasBQ
Beef en Steak

eerste keer pulled beef

 
 
 

Fastforward

Vuurmaker
Berichten
79
woensdagmiddag het stuk onderrib uit de vriezer gehaald die ik eerder bij de makro heb gekocht, vrijdagavond in de rub gezet volgens het recept van noskos.



zaterdagochtend om 7.30 uur het vlees op de bbq gelegd.


om 14.30uur het vlees van de bbq gehaald om in te pakken.


vergeten om een foto te maken voor het eten maar dit is wat er overbleef.


wat vonden we ervan:
Het vlees was lekker met een goede smaak, het pullen ging moeilijker dan ik het verwacht dus heb ik het maar in stukken gesneden.
 
Ziet er goed uit.  Zelf heb ik het ook al eens gemaakt middels dat recept. Ik vind PP alleen wel lekkerder. Kan niet goed uitleggen wat het is. Structuur.. Mondgevoel??


Mooie run hoor.
 
aan  schaal te zien heeft het zeker gesmaakt  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan