- Berichten
- 95
Nou het was eindelijk zo ver om een keer Pulled pork te maken.
Na eerst het vlees mooi getrimd te hebben heb ik het recept van noskos aangehouden.
Daarna een nachtje in de ijskast. De volgende dag al vroeg de wsm aangemaakt en mijn digiq ingesteld en t wachten is begonnen. Hoewel het weer hier verschrikkelijk was hield mijn digiq mijn WSM mooi op temperatuur wat een super ding is dat. Eind van de middag was het wachten wat is dat toch lekker z'n broodje pp.
Na eerst het vlees mooi getrimd te hebben heb ik het recept van noskos aangehouden.


Daarna een nachtje in de ijskast. De volgende dag al vroeg de wsm aangemaakt en mijn digiq ingesteld en t wachten is begonnen. Hoewel het weer hier verschrikkelijk was hield mijn digiq mijn WSM mooi op temperatuur wat een super ding is dat. Eind van de middag was het wachten wat is dat toch lekker z'n broodje pp.

