Eindelijk was het dan zo ver!
De eerste keer PP maken. Ik heb er voor gekozen om het wedstrijdrecept van Noskos te gebruiken. Na een zomer zeuren over PP heb ik dan eindelijk een procureur van 2,5 kilo gehaald.


Ik heb een avond van te voren het vlees ge?njecteerd met de marinade en hem ingesmeerd met de rub.

Daarna het stukkie vlees in de koelkast en snel naar bed in de hoop dat het snel morgen is!

Om 8 uur had ik de rookoven aan. Na 8 uurtjes was het stuk vlees klaar.


Vervolgens het stuk vlees uitelkaar gehaald. Om het vervolgens op een wit bolletje te leggen.

Aangezien mijn schoonfamilie binnen 2 tellen op de stoep stond heb ik geen foto van het eind resultaat...
Ik heb genoten van het vlees en ga dit zeker vaker maken! Noskos bedankt voor het recept!!!
Ik hoop met dit gerecht mijn volgende badge te verdienen!
De eerste keer PP maken. Ik heb er voor gekozen om het wedstrijdrecept van Noskos te gebruiken. Na een zomer zeuren over PP heb ik dan eindelijk een procureur van 2,5 kilo gehaald.


Ik heb een avond van te voren het vlees ge?njecteerd met de marinade en hem ingesmeerd met de rub.

Daarna het stukkie vlees in de koelkast en snel naar bed in de hoop dat het snel morgen is!

Om 8 uur had ik de rookoven aan. Na 8 uurtjes was het stuk vlees klaar.


Vervolgens het stuk vlees uitelkaar gehaald. Om het vervolgens op een wit bolletje te leggen.

Aangezien mijn schoonfamilie binnen 2 tellen op de stoep stond heb ik geen foto van het eind resultaat...
Ik heb genoten van het vlees en ga dit zeker vaker maken! Noskos bedankt voor het recept!!!
Ik hoop met dit gerecht mijn volgende badge te verdienen!