Het moest er maar eens van komen.. pulled pork uitproberen met de houten rookkast.
Onlangs een lekker honing-mosterd hammetje op klaar gemaakt, en de temperatuur was goed stabiel te houden op 110/115gr.
Dus laatst een lekker stukje Schweinenacken gehaald bij onze oostburen (K&K) ca. 2800gr.
Gisteravond geinjecteerd met appelsap en gerubt met mosterd en Smokey Goodness Piggy Mix
En de saus uit het boek..
Vanochtend om ca. 7.15 de smoker opgestart en Porkie er op gelegd..
Na ca. 5uur ingepakt en om ca. 16.30u was hij klaar, net op tijd voor de leden van het zaterdagmiddag 5-uur-show-genootschap B-)
Lekker op een ciabatta broodje met Louisiana Coleslaw
Dit gaan we vaker doen !
Nu de smoker toch nog warm is, maar gelijk ff door met de voorbereidingen voor morgen.. ff wat DanBras mini-satehtjes voorgaren zodat ze morgen alleen ff afgefakkelt moeten worden.
Moederdag bbq-tapas diner met Pulled pork / MOINK balls / Danbras sateh / Honing-dille-citroen zalm, dat word smullen !
Onlangs een lekker honing-mosterd hammetje op klaar gemaakt, en de temperatuur was goed stabiel te houden op 110/115gr.
Dus laatst een lekker stukje Schweinenacken gehaald bij onze oostburen (K&K) ca. 2800gr.
Gisteravond geinjecteerd met appelsap en gerubt met mosterd en Smokey Goodness Piggy Mix


En de saus uit het boek..

Vanochtend om ca. 7.15 de smoker opgestart en Porkie er op gelegd..


Na ca. 5uur ingepakt en om ca. 16.30u was hij klaar, net op tijd voor de leden van het zaterdagmiddag 5-uur-show-genootschap B-)


Lekker op een ciabatta broodje met Louisiana Coleslaw
Dit gaan we vaker doen !

Nu de smoker toch nog warm is, maar gelijk ff door met de voorbereidingen voor morgen.. ff wat DanBras mini-satehtjes voorgaren zodat ze morgen alleen ff afgefakkelt moeten worden.

Moederdag bbq-tapas diner met Pulled pork / MOINK balls / Danbras sateh / Honing-dille-citroen zalm, dat word smullen !