Vorig week heb ik voor de eerste keer PP gemaakt op mijn Big Poppa smoker.
het recept van Noskos gebruikt .

Na een nachtje in de rup uitgepakt.

klaaar voor op de UDS
Fotos dat het vlees op de UDS ligt zijn er, niet dit komt omdat ik hem niet op temperatuur kon houden was erg druk met schuifje open schuifje dicht.
Maar al met al is het gelukt om het recept te volgen na 8.5 uur was hij op 88 graden kerntemperatuur.

Na wat trekwerk zag het er zo uit.

Dat de UDS niet op temperatuur bleef komt waarschijnlijk omdat het deksel niet goed afdicht (te warm met uitbranden) ik heb ondertussen een kachelkoord in het deksel gelijmd en ik ga de klem gebruiken.
De PP smaakt uiteindelijk wel erg goed.
Met de paasdagen maar weer eens wat proberen.
het recept van Noskos gebruikt .

Na een nachtje in de rup uitgepakt.

klaaar voor op de UDS
Fotos dat het vlees op de UDS ligt zijn er, niet dit komt omdat ik hem niet op temperatuur kon houden was erg druk met schuifje open schuifje dicht.
Maar al met al is het gelukt om het recept te volgen na 8.5 uur was hij op 88 graden kerntemperatuur.

Na wat trekwerk zag het er zo uit.

Dat de UDS niet op temperatuur bleef komt waarschijnlijk omdat het deksel niet goed afdicht (te warm met uitbranden) ik heb ondertussen een kachelkoord in het deksel gelijmd en ik ga de klem gebruiken.
De PP smaakt uiteindelijk wel erg goed.
Met de paasdagen maar weer eens wat proberen.