- Berichten
- 55
Vandaag weer even de voorraad Pulled Porc aangevuld. Had een mooi stuk procureur van de sligro. Deze heb ik volgens het recept van smokey goodness gemaakt. Vanochtend eerst de procureur ingesmeerd met mosterd en dan de zelfgemaakte piggy mix erop. Toen de Bastard maar aangestoken. Het was even zoeken naar de juiste instellingen voor de temperatuur maar uiteindelijk is het gelukt om hem mooi stabiel op de 130 graden te krijgen. Paar stukken appel chunks tussen de kolen en de procureur erop gelegd. Daarna om het uur even ingesprayed met piggy spray. Na een uur of 4-5 ingepakt met aluminiumfolie tot hij uiteindelijk een kerntemperatuur van 88 graden had. Nog even uit elkaar pullen en op een heerlijk broodje gedaan met zelfgemaakte coleslaw en bbq-saus. De rest vacuum getrokken en in porties in de vriezer. Al met al weer een zeer geslaagde dag!!
En nog een mooie sfeerimpressie:
En nog een mooie sfeerimpressie: