Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Vandaag mijn eerste poging gedaan om pizza te maken van de Kamado Joe. Na veel googlen uitgekomen op 325-350 graden 5-7 min. en kort bakpapier eronder als ik hem er op leg. Het resultaat was echt TOP!
Mooi resultaat. Beetje maismeel op de schep en evt. op de steen dan plakt ie ook niet. En de pizza maken op de schep en meteen in de Q. Hoe langer ie op de schep ligt des te meer kans heb je op plakken.
Toch wel een beetje gecheat door kant en klare deegballetjes van Jan te kopen (om zeker te weten dat als het mis zou gaan het niet aan het deeg lag). Volgende keer zelf maken!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.