Voor mijn verjaardag een mooie pizzasteen + schep gekregen dus deze moest uitgeprobeerd worden!
De deegbollen heb ik gehaald uit de vriezer bij Basbq in Uden. Het was even kijken hoe ver je ze moest uitduwen voor een goede bodem en niet te dikke randen maar uiteindelijk waren ze naar mijn mening perfect. Ik heb de bastard indirect met pizzasteen een half uurtje op 300 graden laten staan alvorens te gaan bakken.
Met de pizzaschep de pizza op de steen laten glijden, minuutje of 7 laten liggen en daarna een heerlijke pizza!
Erg leuk om te doen en de veelzijdigheid van de bastard te benutten!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
De deegbollen heb ik gehaald uit de vriezer bij Basbq in Uden. Het was even kijken hoe ver je ze moest uitduwen voor een goede bodem en niet te dikke randen maar uiteindelijk waren ze naar mijn mening perfect. Ik heb de bastard indirect met pizzasteen een half uurtje op 300 graden laten staan alvorens te gaan bakken.
Met de pizzaschep de pizza op de steen laten glijden, minuutje of 7 laten liggen en daarna een heerlijke pizza!
Erg leuk om te doen en de veelzijdigheid van de bastard te benutten!



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk