- Berichten
- 110
We hebben al 2 keer pizza gemaakt op de weber. Zonder een pizzaring.
Dat lukte, geen probleem. Alleen dat duurde een eeuwigheid voor die klaar waren.
15 a 17 min per pizza is een beetje teveel van het goede.
Dus dan maar een pizzaring aangeschaft.
Wat een verschil zeg

Hier de pics:
Steen voorverwarmen:

Temperatuur is goed

Enkele pizza's



Nog wat deeg over, ons kleinste heeft die dan maar versiert

Pizza's in enkele min klaar.
Wat een verbetering. Dit is zijn geld waard!!!
Er is nog 1 ding waar ik in sukkel.
We maken de pizza's op bakpapier, knippen het papier wat bij en leggen die op de steen.
De steen is bestrooid met ma?smeel.
Na een minuutje wil ik het papier er van onder halen, maar ik knoei daar mee.
Hebben jullie nog een tip?
Dat lukte, geen probleem. Alleen dat duurde een eeuwigheid voor die klaar waren.
15 a 17 min per pizza is een beetje teveel van het goede.
Dus dan maar een pizzaring aangeschaft.
Wat een verschil zeg



Hier de pics:
Steen voorverwarmen:

Temperatuur is goed

Enkele pizza's



Nog wat deeg over, ons kleinste heeft die dan maar versiert

Pizza's in enkele min klaar.
Wat een verbetering. Dit is zijn geld waard!!!
Er is nog 1 ding waar ik in sukkel.
We maken de pizza's op bakpapier, knippen het papier wat bij en leggen die op de steen.
De steen is bestrooid met ma?smeel.
Na een minuutje wil ik het papier er van onder halen, maar ik knoei daar mee.
Hebben jullie nog een tip?