- Berichten
- 463
Naar aanleiding van 1 van de filmpjes van Dennis wilde ik toch een keer zelf zalm koud roken.
online een setje mot met csg gekocht en begonnen met de pekel.
helaas ontbreken daar de foto’s van maar wel een paar onduidelijke foto’s dat ze in de koelkast liggen.
Na 24 uur uit de pekel en goed afgespoeld En hup terug de koelkast in voor een dagje welverdiende rust.
gister was het dan zover en de kamado klaar gemaakt en mocht de zalm en de makreel erop.
12 uur later was de csg uit gerookt en heb ik de vis eraf gehaald en door de vacuümmachine gehaald en mag even rusten een paar dagen. Wel even een klein stukje geproefd en smaakte nu al heerlijk.
online een setje mot met csg gekocht en begonnen met de pekel.
helaas ontbreken daar de foto’s van maar wel een paar onduidelijke foto’s dat ze in de koelkast liggen.
Na 24 uur uit de pekel en goed afgespoeld En hup terug de koelkast in voor een dagje welverdiende rust.
gister was het dan zover en de kamado klaar gemaakt en mocht de zalm en de makreel erop.
12 uur later was de csg uit gerookt en heb ik de vis eraf gehaald en door de vacuümmachine gehaald en mag even rusten een paar dagen. Wel even een klein stukje geproefd en smaakte nu al heerlijk.
Laatst bewerkt: