- Berichten
- 23
Van de week ben ik bij de Sligro tegen een mooi stuk kalfsribeye aangelopen van 1,5kg die ik niet kon laten liggen.
Kalfsribeye was een nieuw stuk vlees voor mij, dus ik was erg benieuwd naar de malsheid.
Voordat hij op de bbq ging heb ik hem rondom bestrooid met zout en zwarte peper. Vervolgens aan de bovenzijde om de twee centimeter ingesneden en de snedes voorzien van kruidenboter.
De bbq had ik opgestookt naar zo’n 140-150 graden, om het het stuk vlees indirect naar de 52 graden te brengen.
Al met al niet al te spannende ingrediënten, maar dat maakte het vlees niet minder smakelijk. Het was een heerlijk mals stukje vlees, al zeg ik het zelf!
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Kalfsribeye was een nieuw stuk vlees voor mij, dus ik was erg benieuwd naar de malsheid.
Voordat hij op de bbq ging heb ik hem rondom bestrooid met zout en zwarte peper. Vervolgens aan de bovenzijde om de twee centimeter ingesneden en de snedes voorzien van kruidenboter.

De bbq had ik opgestookt naar zo’n 140-150 graden, om het het stuk vlees indirect naar de 52 graden te brengen.
Al met al niet al te spannende ingrediënten, maar dat maakte het vlees niet minder smakelijk. Het was een heerlijk mals stukje vlees, al zeg ik het zelf!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk