BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer eendenborst van de q. Met sinaasappelsaus en aardappelroosjes

 

Richard v

Pitmaster
Berichten
612
Vandaag maar eens wat nieuws proberen. Eendeborst gehaald bij de Sligro. En dadelijk eerst de saus maken zodat deze goed kan vormen.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
e3002ec49f7d5cec6503a250a1192793.jpg
57e1b9fdc708f14518b980005bdd616c.jpg
803376188ddfa2a9f351b23cb1d48eaf.jpg
115c2003521a188cdd1c4a87bb6e6d45.jpg
422a94224350e9c56a76e336039315cf.jpg
9c3b0350bc02c7cfb2e197d51ab6b79b.jpg
0e10dc9cfcea0af27a375301a419199d.jpg
.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
1 citroen. Sap +schil
1 sinaasappel sap +schil
Sap van 1 sinaasappel
1,5 eetlepel suiker
1 eetlepel wittewijnazijn
1/2 theelepel maizena
Inkoken naar gewenste dikte


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Goed begin is het halve werk, veel plezier straks ;)
 
Ben benieuwd naar het resultaat. Is misschien ook wel mogelijk met ganzenborst. Daar hebben we de zat van hier
 
Lekker bezig ;)
 
ziet er heerlijk uit!
op welke kerntemperatuur heb je hem eraf gehaald?
de bloemen heb je van dunne plakjes aardappels gemaakt?
 
Door zei:
ziet er heerlijk uit!
op welke kerntemperatuur heb je hem eraf gehaald?
de bloemen heb je van dunne plakjes aardappels gemaakt?
Ja. Op de mandoline gesneden


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er smakelijk uit
 
Dit lust ik vast wel, eendenborst gaat er altijd goed in.
 
Terug
Bovenaan Onderaan