BasBQ
Beef en Steak

Eerste keer brisket.

 

Fumo

Tondelzoeker
Berichten
23
Zo, voor mijn dochter haar verjaardag wou ik even een brisket klaar maken. Laatst bij de Marko gehaald. IBP brisket. Hij is getrimd. Vanavond flink peper en zout erop en daarna lekker lang roken.

Nog tips wat de bereiding betreft? Gaat op een kamado bono Grande. Willen hem morgen avond eten. Morgen ochtend op zetten of vannacht juist? Nu die getrimd is weegt die zn 3kg

Bvd!
 
Morgen ochtend vroeg moet lukken. Onthou dat warm houden moet lukken, gaar wensen niet. Meestal neem ik geen risico met lange sessies en begin tussen 02:00 en 04:00. Maar ik pak mijn vlees niet in waardoor het langer duurt.

Verstuurd vanaf mijn SM-G991B met Tapatalk
 
Daar gaat ie dan. Op appel en kersenhout wordt het gerookt.

20231129_063414.jpg
 
dat ziet er super smakelijk uit!!
 
Ziet er al goed uit!

Verstuurd vanaf mijn SM-S901B met Tapatalk
 
Ik heb nog geen plannen voor het eten vanavond. Waar en hoe laat kan ik aanschuiven? 😋
 
mooie run geweest!
Ziet er allemaal erg lekker uit.
 
Goed gedaan voor een 1e x!
 
Terug
Bovenaan Onderaan