L
Luuk
Gast
Hallo allemaal,
Vorige week heb ik me gewaagd aan de Beer Can Chicken. Op de markt twee kippetjes gehaald van een kilo per stuk. Thuis ben ik met m'n zussen aan de slag gegaan om ze te kruiden. ??n kip hebben we ingesmeerd met tequila, citroensap en de kruidenmix Al-Andalus van Jonnie Boer deze kip kwam op een blikje radler met een scheut tequila erdoor. Zie hieronder.
Toen door naar de volgende kip hiervoor hebben we het recept Cola Can Chicken gevolgd van Noskos.
De bbq klaar gemaakt voor indirect grillen, het rookhout (druivenrank) geweekt, klaar om te gaan!
Na een dik uur was dit het resultaat
Erg leuk om te doen en ze zagen er lekker uit. ??n probleempje, ze waren toch wat droog, ik denk dat ze er iets te lang op hebben gestaan. Maar dat is weer een reden om het nog eens te proberen, als alles in ??n keer perfect is, is het leven ook maar saai
Tot de volgende keer!
Vorige week heb ik me gewaagd aan de Beer Can Chicken. Op de markt twee kippetjes gehaald van een kilo per stuk. Thuis ben ik met m'n zussen aan de slag gegaan om ze te kruiden. ??n kip hebben we ingesmeerd met tequila, citroensap en de kruidenmix Al-Andalus van Jonnie Boer deze kip kwam op een blikje radler met een scheut tequila erdoor. Zie hieronder.


Toen door naar de volgende kip hiervoor hebben we het recept Cola Can Chicken gevolgd van Noskos.

De bbq klaar gemaakt voor indirect grillen, het rookhout (druivenrank) geweekt, klaar om te gaan!


Na een dik uur was dit het resultaat

Erg leuk om te doen en ze zagen er lekker uit. ??n probleempje, ze waren toch wat droog, ik denk dat ze er iets te lang op hebben gestaan. Maar dat is weer een reden om het nog eens te proberen, als alles in ??n keer perfect is, is het leven ook maar saai

Tot de volgende keer!