- Berichten
- 79
Na lang wikken en wegen (waarom eigenlijk???) toch de stap genomen om zelf bacon te maken. Het hele botulisme en cholorozo verhalen goed doorgelezen en toen begonnen. Stuk buikspek zonder zwoerd beetje bij getrimd (helaas geen foto van) en in de pekel gezet.
Deze heeft inmiddels 7 dagen in de koelkast gebivakkeerd (en is elke dag gedraaid)en mag dus een dagje drogen.
Zoals jullie kunnen zien had het trimmen wat beter gemogen


. Zo blijkt maar weer haastige spoed.....
Lesje voor de volgende keer. Toch maar met vlees bezig zijn als je niet nog de kinderen rustig moet houden over een uurtje naar de opvang moet etc etc..
. Kan ik nu nog bij trimmen? Of is dat iets voor de volgende keer?
Morgen gaat die de bbq op. Met foto’s bij deze post natuurlijk.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Deze heeft inmiddels 7 dagen in de koelkast gebivakkeerd (en is elke dag gedraaid)en mag dus een dagje drogen.

Zoals jullie kunnen zien had het trimmen wat beter gemogen




Lesje voor de volgende keer. Toch maar met vlees bezig zijn als je niet nog de kinderen rustig moet houden over een uurtje naar de opvang moet etc etc..

Morgen gaat die de bbq op. Met foto’s bij deze post natuurlijk.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk