Nu heb ik mijn eerste poging ten berde gebracht, maar heb toch nog een vraagje:
toen mijn vlees gemalen was door de 6 mm plaat zag dit er mooi roze uit. Ik vind het te fijn, maar had dit gedaan op aanraden van mijn leverancier/slager. Ik wou in feite de 8mm nemen.
Eenmaal alle specerijen en "toeslagstoffen" toegevoegd en ik begon te kneden, sloeg de kleur opeens om naar grijs/grauw. Zie ook onderstaande foto's. Is dit normaal ? komt de kleur terug?
Het is mijn allereerste poging, nooit eerder gedaan of gezien. De geur ervan is zalig en hopelijk smaakt hij over 2 maand zoals hij ruikt.
toen mijn vlees gemalen was door de 6 mm plaat zag dit er mooi roze uit. Ik vind het te fijn, maar had dit gedaan op aanraden van mijn leverancier/slager. Ik wou in feite de 8mm nemen.
Eenmaal alle specerijen en "toeslagstoffen" toegevoegd en ik begon te kneden, sloeg de kleur opeens om naar grijs/grauw. Zie ook onderstaande foto's. Is dit normaal ? komt de kleur terug?
Het is mijn allereerste poging, nooit eerder gedaan of gezien. De geur ervan is zalig en hopelijk smaakt hij over 2 maand zoals hij ruikt.

