Na een paar keer spareribs en korte grillsessies wilde ik toch ook wel eens een BCC proberen. Afgelopen week een kip gekocht en vandaag tijd om 'm kennis te laten maken met de Weber 
Eerst de kip in de olie en de rub gezet
Daarna hoppa een bierblik in z'n je-weet-wel
Weber op temperatuur en kip er in
Na een klein uurtje (ging sneller dan verwacht) was de temperatuur in de borst 76c en werd ie bevrijd
Resultaat: volgens mij was ie prima gelukt. Moet wel zeggen dat spareribs tot nu toe nog wel m'n barbecue favoriet zijn. Wie weet proberen we het nog een keer. Het blijft wel leuk om dingen te ontdekken met de BBQ

Eerst de kip in de olie en de rub gezet

Daarna hoppa een bierblik in z'n je-weet-wel

Weber op temperatuur en kip er in

Na een klein uurtje (ging sneller dan verwacht) was de temperatuur in de borst 76c en werd ie bevrijd

Resultaat: volgens mij was ie prima gelukt. Moet wel zeggen dat spareribs tot nu toe nog wel m'n barbecue favoriet zijn. Wie weet proberen we het nog een keer. Het blijft wel leuk om dingen te ontdekken met de BBQ
