- Berichten
- 405
OP de OTP heb ik al meerdere Beer Can chickens gemaakt en de familie is er gek op, dus vandaag op de eerste vlucht vand e WSM mocht ook de Beer Can Chicken niet ontbreken.
De kip lekker in de olie gezet en daarna ingesmeerd met limoen. Daarna de rub 'Sticky Chicken' erop gedaan
En daar staat hij dan klaar voor de WSM
Ready te get smoked
Het wachten is begonnen
en na 2 uur wachten was hij eindelijk op temperatuur, duurde wel iets langer dan op de OTP maar het was het wachten meer dan waard
Juicy.....

Dat wordt weer wachten op de volgende Sessie.... :-/
De kip lekker in de olie gezet en daarna ingesmeerd met limoen. Daarna de rub 'Sticky Chicken' erop gedaan

En daar staat hij dan klaar voor de WSM

Ready te get smoked

Het wachten is begonnen

en na 2 uur wachten was hij eindelijk op temperatuur, duurde wel iets langer dan op de OTP maar het was het wachten meer dan waard

Juicy.....



Dat wordt weer wachten op de volgende Sessie.... :-/