- Berichten
- 56
Goedemiddag allemaal!
Voor de eerste keer dus een chicky op de kamado.
Waar ik m voorheen altijd rookte op mn offset, miste ik altijd het knapperige huidje.
Eerst lekker ingeverft met een combinatie van olie en rub, en op de kiphouder geplaatst.
Bastard op temp, een mooie hand plum rooksnippers toegevoegd en de indirecte opstelling erin gedaan.
Bij een temperatuur van 180 graden een uurtje gegaard
Heerlijke geur, vanavond op t bordje als ik m even af ga grillen!
Groet Joury
Voor de eerste keer dus een chicky op de kamado.
Waar ik m voorheen altijd rookte op mn offset, miste ik altijd het knapperige huidje.
Eerst lekker ingeverft met een combinatie van olie en rub, en op de kiphouder geplaatst.
Bastard op temp, een mooie hand plum rooksnippers toegevoegd en de indirecte opstelling erin gedaan.
Bij een temperatuur van 180 graden een uurtje gegaard
Heerlijke geur, vanavond op t bordje als ik m even af ga grillen!
Groet Joury