- Berichten
- 109
Na al verscheidene keren een kippetje op een standaard gemaakt te hebben nu maar eens een keer op een blikje. (voor mijn eerste stickertje).
Heb er maar meteen 2 gemaakt: 1 met rub op een blikje radler met een limoen, tijm en rozemarijn binnen in en 1 ingesmeerd met citroen, tijm, oregano en PEZO. Citroen met tijm en rozemarijn in de kip, met wat vocht in het schaaltje (in dit geval ook radler).
Op de Q met wat appel snippers.
En dan het eind resultaat.
Twee zalige kippetjes maar qua sappigheid is er geen verschil tussen met blikje of zonder blikje.
Heb er maar meteen 2 gemaakt: 1 met rub op een blikje radler met een limoen, tijm en rozemarijn binnen in en 1 ingesmeerd met citroen, tijm, oregano en PEZO. Citroen met tijm en rozemarijn in de kip, met wat vocht in het schaaltje (in dit geval ook radler).
Op de Q met wat appel snippers.
En dan het eind resultaat.
Twee zalige kippetjes maar qua sappigheid is er geen verschil tussen met blikje of zonder blikje.