- Berichten
- 139
Zojuist begonnen aan mijn eerst BCC.
Vrijdag bij de slager gehaald, vanochtend gerubt en staat nu op de Q.
Rub van Noskos gebruikt:
http://www.bbq-nl.com/2007/05/beer-can-chicken.html
Ingredi?nten:
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zeezout
? theelepel knoflookpoeder
? theelepel korianderpoeder (ketoembar)
? theelepel komijnenpoeder
? theelepel vers gemalen zwarte peper
1 kip, 1,5 ? 2 kg
2 theelepels olijfolie (andere olie mag ook)
1 bierblik (? liter)
hickory rookhout voor de barbecue
Het was even twijfelachtig vanwege de regen, maar dat hebben we toch mooi opgelost.
Vrijdag bij de slager gehaald, vanochtend gerubt en staat nu op de Q.
Rub van Noskos gebruikt:
http://www.bbq-nl.com/2007/05/beer-can-chicken.html
Ingredi?nten:
1 theelepel mosterdpoeder
1 theelepel uienpoeder
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel zeezout
? theelepel knoflookpoeder
? theelepel korianderpoeder (ketoembar)
? theelepel komijnenpoeder
? theelepel vers gemalen zwarte peper
1 kip, 1,5 ? 2 kg
2 theelepels olijfolie (andere olie mag ook)
1 bierblik (? liter)
hickory rookhout voor de barbecue
Het was even twijfelachtig vanwege de regen, maar dat hebben we toch mooi opgelost.





