- Berichten
- 1.215
Vandaag voor het eerst me bbq uitgeprobeerd.
Me meteen maar aan een rookkipje gewaagd
Eerst lekker in de rub gedaan+rooksnippers in de box+kommetje bier
Temperatuur goed in de gaten gehouden, mooi constant op 165 graden C
Klaar na 3 uur 15 min, kern op 80 graden C
Het resultaat was kip lekker mals en sappig, maar ik vond hem alleen iets te flauw, hou van pittig, rooksmaak prima.
Maar dat komt volgende keer helemaal goed
Me meteen maar aan een rookkipje gewaagd

Eerst lekker in de rub gedaan+rooksnippers in de box+kommetje bier

Temperatuur goed in de gaten gehouden, mooi constant op 165 graden C

Klaar na 3 uur 15 min, kern op 80 graden C

Het resultaat was kip lekker mals en sappig, maar ik vond hem alleen iets te flauw, hou van pittig, rooksmaak prima.
Maar dat komt volgende keer helemaal goed
