- Berichten
- 246
Gisteren voor het eerst mijn nieuwe kamado aangehad. Direct voor een BBC gegaan aangezien ik deze nog 1 in de vriezer had liggen.
Kippetje in de rub gezet op de kiphouder geplaatst en in de kamado. De kamado schoot eerst door richting 200-210 graden. maar al snel had ik hem onder controle op 170-180.
Tevens 2 aardappels op de deflectorplaat gelegd om te poffen en 2 hasselback aardappels in de houder.
Toen de kip 75graden was van de bbq gehaald en even laten rusten. De kip smaakte erg lekker en was heerlijk mals.
Ook de aardappels gingen er goed in.
Kippetje in de rub gezet op de kiphouder geplaatst en in de kamado. De kamado schoot eerst door richting 200-210 graden. maar al snel had ik hem onder controle op 170-180.
Tevens 2 aardappels op de deflectorplaat gelegd om te poffen en 2 hasselback aardappels in de houder.
Toen de kip 75graden was van de bbq gehaald en even laten rusten. De kip smaakte erg lekker en was heerlijk mals.
Ook de aardappels gingen er goed in.

