- Berichten
- 210
Had al meerdere keren steak van een paar kg op de Q rondgedraaid was lekker zonder meer, sommige vertelde dat het geen echte Picanha was, so what, ik vond het best lekker, tot vandaag, had twee stuks Picanha op gehaald bij Hanos, ??n de vriezer in en de andere moest er aan geloven, en zou ervaren wat daar nu zo speciaal aan is B-) ............. Beetje bij getrimd.

Ruitjes motiefje heel voorzichtig, want zo stond het op Mac?s BBQ Pit en wilde me daar aan houden.

Grof zee zout, vond dat wel magertjes met de kruiden, achter af gezien onterecht.

langzaam gegaard aan 110 a 120 gr tot een kern van 49.

Ingepakt en de Q opgestookt
en vuurke stook, waande mij terug 12 jaar X( en de kern temp liep nog op tot 58 gr top



In al mij enthousiasme heb ik vergeten foto's te maken van het bordje, Krieltjes met tijm, bieslook en peterselie, Rode Chimichurri en een super stukje vlees, wat was dat, een smaak wat ik nog nooit geproefd had, bij deze foto heb ik na de afwas de leftover uit de koelkast gehaald voor de foto
En dit allen met grof zee zout, peper was ik vergeten zou toch verbranden bij het vlammen, achteraf is het er niet meer van gekomen, de volgende keer licht nog eentje in de vriezer

Deze steek toch met kop en schouder uit te opzichten van http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12679.msg213217#msg213217 ook lekker,
Conclusie, super nog van dat, Super forum

Ruitjes motiefje heel voorzichtig, want zo stond het op Mac?s BBQ Pit en wilde me daar aan houden.

Grof zee zout, vond dat wel magertjes met de kruiden, achter af gezien onterecht.

langzaam gegaard aan 110 a 120 gr tot een kern van 49.

Ingepakt en de Q opgestookt




In al mij enthousiasme heb ik vergeten foto's te maken van het bordje, Krieltjes met tijm, bieslook en peterselie, Rode Chimichurri en een super stukje vlees, wat was dat, een smaak wat ik nog nooit geproefd had, bij deze foto heb ik na de afwas de leftover uit de koelkast gehaald voor de foto

En dit allen met grof zee zout, peper was ik vergeten zou toch verbranden bij het vlammen, achteraf is het er niet meer van gekomen, de volgende keer licht nog eentje in de vriezer


Deze steek toch met kop en schouder uit te opzichten van http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=12679.msg213217#msg213217 ook lekker,
Conclusie, super nog van dat, Super forum
