- Berichten
- 522
Hey Pittmasters,
Gisterenavond een snelle en eenvoudige maaltijd gemaakt.
Kogelbiefstuk op de kamado gegrilled, en in de dutch oven een bijpassende saus gemaakt van sjalotjes, rode wijn, runderbouillon, worchestershire saus en kookroom. Het geheel met gesloten deksel laten indikken. Verse peterselie en brandewijn toevoegen en het geheel flamberen. Daarna over de biefstukken gieten en met een beetje verse peterselie bestrooien.
Voor de jongens heb ik gemarineerde kalkoenfilets gemaakt.
Als bijgerecht een verse salade met feta kaas en krielaardappeltjes met kruiden.
Gisterenavond een snelle en eenvoudige maaltijd gemaakt.
Kogelbiefstuk op de kamado gegrilled, en in de dutch oven een bijpassende saus gemaakt van sjalotjes, rode wijn, runderbouillon, worchestershire saus en kookroom. Het geheel met gesloten deksel laten indikken. Verse peterselie en brandewijn toevoegen en het geheel flamberen. Daarna over de biefstukken gieten en met een beetje verse peterselie bestrooien.
Voor de jongens heb ik gemarineerde kalkoenfilets gemaakt.
Als bijgerecht een verse salade met feta kaas en krielaardappeltjes met kruiden.



