Omdat het volgens de buurman nu eindelijk bbq weer was ,en wie ben ik dan om hem tegen te spreken, KEG maar eens aangestoken
.
Er lagen nog wat babybacks in de vriezer en de DO ook al een paar dagen niet gebruikt dus het werden ribbels uit de DO.
Eerst 2,5 uur gerookt op 110 graden en vervolgens met wat spek en uien in de DO.
Lekker 1,5 laten borrelen op 180 graden toen wat krieltjes erbij gemikt en zo werd het een klein uurtje later een eenpans gerecht.
Onderstaand wat plaatjes van de operatie.

Er lagen nog wat babybacks in de vriezer en de DO ook al een paar dagen niet gebruikt dus het werden ribbels uit de DO.
Eerst 2,5 uur gerookt op 110 graden en vervolgens met wat spek en uien in de DO.
Lekker 1,5 laten borrelen op 180 graden toen wat krieltjes erbij gemikt en zo werd het een klein uurtje later een eenpans gerecht.
Onderstaand wat plaatjes van de operatie.








